Vanwege het coronavirus hebben we de volgende maatregelen getroffen

Heeft u lichamelijke pijn?

Voor elke pijnklacht staat er bij Fysiotherapie Gouda - Fysiotherapie De Doelen een fysiotherapeut voor u klaar!

De afgelopen maanden hebben ons laten zien hoe waardevol online-communicatie kan zijn. Meer dan ooit hebben wij in de corona-periode hier massaal gebruik van kunnen maken. Op deze wijze konden wij ook binnen de fysiotherapie in contact blijven met onze patiënten en zelfs de meeste trajecten gewoon voortzetten.

Een van de middelen die wij hiervoor gebruiken, is Physitrack. Physitrack is een platform en/of app waarbij persoonlijke (huiswerk)oefeningen, oefenschema’s en informatie over uw klachten digitaal verzonden kunnen worden vanuit de therapeut naar de patiënt. Ook kan u als patiënt vanuit thuis contact zoeken via deze app met uw fysiotherapeut. Wilt u Physitrack eens proberen, vraag een van onze medewerkers voor meer informatie!

Kennis maken met onze praktijk in Gouda? Bekijk onze video's om een sfeerimpressie te krijgen van onze praktijklocaties.

Waar heeft u pijn?

rug

Rug / nek pijn

Rugpijn kunt u ervaren op verschillende plekken in uw rug en met een verschillende intensiteit, van een licht zeurende pijn tot zware langdurige pijnklachten. Fysiotherapie kan helpen om de pijn en stijfheid in de rug, nek en schouder te verminderen.

 

DSCN1063

Sportblessures

Bij acute blessures en langdurige blessures wordt er gekeken naar de oorzaken van de klachten. De nadruk van de therapie ligt hier op het wegnemen van deze oorzaken en het verbeteren van de balans tussen de belasting en de belastbaarheid.

 

DSCN1054

Kaakpijn

Klachten die optreden rondom het kaakgewricht worden vaak gekenmerkt door pijn, hinderlijke gewrichtsgeluiden en het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het kauwstelsel. Het ontstaan kan onder andere komen door een veranderd beweegpatroon, stressfactoren of na een ongeval.

  • "Na jarenlang last te hebben van mijn rug heb ik uiteindelijk een bezoek gebracht aan de fysiotherapeut. Zij hebben mij uitstekend geholpen. Mijn rugspieren zijn na een 12-wekentraject veel beter en sterker geworden. Ik weet nu dat ik voor een goede fysiotherapeut niet ver hoef te zoeken en dat deze lekker dicht in de buurt zit!"

    Sanne de Korte
  • "Mijn eerste ervaring met de fysio zal ik nooit meer vergeten! Bij de voetbal was ik door mijn enkel gegaan en deze pijn bleef maanden aanhouden. Na verschillende bezoeken aan de arts, ben ik uiteindelijk bij de fysio terecht gekomen. Na verschillende behandelingen en oefeningen die ik thuis kon doen, ben ik nu van de pijn verlost. Nu kan ik eindelijk weer pijnvrij sporten!"

    Tom de Groot
  • "Ik heb last van verschillende lichamelijke klachten en ben hiervoor nog steeds onder behandeling. Het einde is bijna in zicht! Naast goede behandelingen door deskundigen vind ik het heel erg prettig dat ik altijd uitgebreide uitleg en adviezen krijg zodat ik het functioneren in het dagelijkse leven kan verbeteren."

    Henk van Damme

Onze fysiotherapeuten in Gouda

Fysio, Fysio Gouda, Fysiotherapie, fysiotherapie gouda, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk gouda, fysiotherapeut, fysiotherapeut gouda, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten gouda, praktijk, praktijk gouda, fysiotherapie de doelen, fysiotherapie de doelen gouda

Joeke Liem

Joeke Liem is werkzaam bij Fysiotherapie Gouda – Fysiotherapie De Doelen als manueel therapeut en fysiotherapeut met als specialisatie kaakgewrichtsklachten.

Schermafbeelding 2017-04-04 om 1.07.25 PM

Ronald Kleiweg

Ronald Kleiweg is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Gouda – Fysiotherapie De Doelen. Hij is een van de twee gecertificeerde sportfysiotherapeuten in Gouda.

Schermafbeelding 2017-04-04 om 1.08.47 PM

Jeanne Schlösser

Jeanne Schlösser is bij Fysiotherapie Gouda – Fysiotherapie De Doelen werkzaam als fysiotherapeute met als specialisaties bekkenpijn en bekkenbodemklachten.