nieuwsbericht 30-11-2020

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wil het kabinet het dragen van een mondkapje per 1 december verplichten. Ook bij ons moet binnen een mondkapje gedragen worden. Dit geld zowel in de behandelruimtes als in de wachtkamer. Wanneer het nodig is om tijdens de behandeling het mondkapje af te doen wordt dit door de behandelend therapeut aangegeven. Tijdens het sporten bij Fysiosport Rozendaal is het dragen van een mondkapje niet verplicht.

Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip. Tot hopelijk binnenkort in de praktijk!

met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie de Doelen

 

nieuwsbericht 06-07-2020

Sinds 1 juli is Fysiosport Rozendaal weer geopend!

Voor de veiligheid zijn er wel een aantal maatregelen getroffen. Dit houdt o.a. in dat er bij binnenkomst handgel staat om uw handen te desinfecteren, de kleedkamers niet gebruikt kunnen worden (kom dus in sportkleding) en de toiletten alleen worden gebruikt in uiterste noodzaak. Daarnaast mogen er maximaal 7 mensen in de oefenzaal om zo de 1,5 meter te kunnen waarborgen en worden de apparaten na elk gebruik gedesinfecteerd.

De meeste sporters zijn inmiddels benaderd dat ze weer welkom zijn. Heeft u onverhoopt nog geen bericht van ons ontvangen, schroom niet om contact met ons op te nemen. Het sporten bij Fysiosport Rozendaal is alleen mogelijk op afspraak. Wij horen graag van u!

met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie de Doelen

 

 

nieuwsbericht 8-6-2020

Op dit moment zijn we nog in afwachting voor het openen van de sportlocatie de Rozendaal voor mensen die sporten op basis van een abonnement. Vanuit de overheid is aangegeven dat de fitnesscentra vanaf 1 juli weer openen. Op dit moment wachten wij op de eisen voor het heropenen van onze sportlocatie. We nemen contact met u op wanneer alle regels bij ons bekend zijn.

Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip. Tot hopelijk binnenkort in de praktijk!

Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie de Doelen

 

nieuwsbericht 01-05-2020

Op 30 april heeft de beroepsgroep fysiotherapie groen licht gekregen om de fysiotherapeutische zorg stapsgewijs op te schalen. We zijn uiteraard blij om te kunnen melden dat de praktijk weer open kan. Het RIVM heeft in een stappenplan beschreven onder welke voorwaarden de zorg plaats kan vinden. Het accent ligt hierbij nog steeds om, waar mogelijk, de zorg op afstand te blijven leveren.

We zijn de afgelopen weken hard bezig geweest om de praktijk aan de richtlijnen van het RIVM te laten voldoen. We  hebben de praktijk anders ingericht, zodat we overal 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden en we hebben voldoende beschermingsmiddelen geregeld om veilig te kunnen behandelen. Aankomende week zullen we het stappenplan verder uitwerken en met de opschaling van de zorg gaan beginnen.

We zullen deze week contact opnemen met de patiënten die in de afgelopen weken op afstand begeleid werden. U kunt ook zelf contact met ons opnemen met vragen over uw behandeling. Nieuwe patiënten kunnen zich weer aanmelden voor het starten van een behandeling.

Er gelden een aantal voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de behandeling in de praktijk:

– Vooraf aan elk consult dient triage plaats te vinden, met de volgende vragen:

  • heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden)?
  • heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID – 19 symptomen) gehad?
  • heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

De behandeling zal niet kunnen plaatsvinden als u op één van deze vragen ja moet antwoorden.

– Voor een behandeling in de praktijk dient u zelf twee grote (bad)handdoeken mee te nemen

– Wij willen u vragen niet te vroeg naar uw afspraak te komen (maximaal 5 minuten van te voren) om de drukte in de praktijk te spreiden

– Houdt a.u.b. 1,5 meter afstand aan.

Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip. Tot hopelijk binnenkort in de praktijk!

Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie de Doelen

 

nieuwsbericht 24-03-2020

Momenteel, vanaf 24 maart, is onze praktijk, Fysiotherapie de Doelen en Fysiosport Rozendaal, GESLOTEN!!! (voorlopig tot 6 april)

Na de persconferentie op 23 maart 2020 zijn de maatregelen om het coronavirus te beheersen aangescherpt.
Zo ook voor de paramedici en dus ons vakgebied.
Fysiotherapeuten mogen op dit moment alleen bij hoge uitzondering en op verwijzing van een arts patiënten behandelen.
Er wordt vanuit onze beroepsgroep geadviseerd waar mogelijk telefonisch of middels video-bellen contact te houden met de patiënten, welke op dit moment onder behandeling zijn.
We zullen daarom online oefenprogramma’s gaan aanbieden via Physitrack en op deze manier via dit programma trachten zoveel mogelijk contact te houden met de patiënten.
Wij zijn op dit moment druk bezig om dit in gang te zetten! Uw behandelend fysiotherapeut zal dan contact met u opnemen.
Mocht u nog vragen hebben of graag assistentie wensen bij uw herstel, schroom niet om onze praktijk te mailen: info@fysiotherapiededoelen.nl
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 0182-529151 tussen 11:00 en 12:00 uur.

Wij vragen uw begrip voor de huidige maatregelen.
Met vriendelijke groeten,
Team Fysiotherapie De Doelen