Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, is er per direct een harde lockdown ingegaan. Er is wisselende berichtgeving, maar fysiotherapie blijft gewoon open. Dit is anders dan eerdere berichtgeving op nu.nl en NOS. Er was ten onrechte vermeld dat ook fysiotherapeuten hun werk moeten stoppen. Dat is onjuist, fysiotherapie is geen contactberoep, maar een beroep in de zorg.

Dit houdt in dat u nog altijd van harte welkom bent bij ons in de praktijk. Vindt u het prettiger om vanuit huis begeleid te worden of heeft u klachten die kunnen wijzen op corona? Wij bieden ook online fysiotherapie consults aan, zodat u geen achterstand oploopt in uw herstel. Blijf ook nu werken aan uw gezondheid.

Voor de fysiosport Rozendaal gelden dezelfde maatregelen als in het voorjaar. Alleen mensen op fysiotherapeutische indicatie worden onder persoonlijke begeleiding geholpen bij hun revalidatietraject. Mensen die in trainen op basis van een abonnement zonder indicatie voor fysiotherapie zijn tot 19 januari even niet welkom. Hopelijk kunnen we daarna weer sportief beginnen aan 2021!

Alvast een fijne feestdagen een een prettige jaarwisseling!

Fysiotherapie De Doelen staat voor u klaar, zowel in de praktijk als online!

Neem contact met ons op via onze contactpagina voor meer informatie of maak een afspraak.