Op zoek naar een behandeling tegen een sportblessure bij De Doelen Fysiotherapie Gouda?

Sportfysiotherapeut

De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. De sportfysiotherapeut speelt daarnaast een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.

blessure, blessure Gouda, fysio, fysio Gouda, fysiopraktijk, fysiopraktijk Gouda, fysiotherapeut, fysiotherapeut Gouda, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Gouda, fysiotherapie, fysiotherapie Gouda, Fysiotherapie de Doelen, Fysiotherapie de Doelen Gouda, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Gouda, bewegen, bewegen Gouda, bewegen Fysiotherapie Gouda, bewegen Fysiotherapie de Doelen, bewegen Fysiotherapie de Doelen Gouda, bewegen fysio, bewegen fysio Gouda, beweging, beweging fysiotherapie, beweging fysio, beweging fysiotherapie Gouda, beweging fysio Gouda, beweging Gouda, beweging Fysiotherapie de Doelen, beweging Fysiotherapie de Doelen Gouda, bewegen in Gouda, beweging in Gouda, rug- en nekklachten

Wanneer naar de sportfysiotherapeut?

De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Hij begeleidt en adviseert ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. In zijn praktijk ziet de sportfysiotherapeut ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie. Ook werkt hij veel en intensief samen met andere disciplines in de zorg, zoals sportartsen, chirurgen

De meeste klachten waarmee mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.

De sportfysiotherapeut heeft na de 4-jarige opleiding tot fysiotherapeut nog een 3-jarige vervolgopleiding genoten voor dit specialisme.

Meer informatie

Wilt u een afspraak maken?

Bel Fysiotherapie De Doelen: 0182 - 529151