Bent u op zoek naar een fysiotherapie behandeling in Gouda?

 Fysiotherapie De Doelen is midden in het centrum van Gouda gesitueerd in een prachtig monumentaal pand aan de Lange Tiendeweg. Daarnaast hebben wij nog een grote sport- oefenlocatie aan de Rozendaal 9. Onze fysiotherapeuten behandelen mensen van alle leeftijden. Hierdoor hebben wij soms wel vier generaties onder behandeling. Dit schept een band. Dit typeert ook meteen onze fysiotherapiepraktijk. Als u kiest voor een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie de Doelen, dan doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk weer vooruit te helpen. Dit doen wij binnen een professionele, maar zeker ook gezellige sfeer. Wij kennen onze patiënten en zij kennen ons. Van jong tot oud kunt u bij onze gespecialiseerde fysiotherapeuten terecht.  

fysio Gouda, fysiotherapie gouda, fysiotherapeut gouda, fysio sporten, fysiotherapie sporten, fysiotherapeut sporten, gouda sporten, fysio bewegen, fysiotherapie bewegen, fysiotherapeut bewegen, gouda bewegen

Wat kan Fysiotherapie bij De Doelen Fysiotherapie Gouda voor u betekenen?

Twijfelt u of fysiotherapie voor u de juiste behandeling is of welke vorm van fysiotherapie het beste werkt voor uw specifieke klacht? Bij Fysiotherapie de Doelen bieden wij veel specialismen onder één dak. Hierdoor kunt u bij onze (gespecialiseerde) fysiotherapeuten terecht met uiteenlopende klachten, zowel acuut als chronisch.  


Voorbeelden van klachten die onze fysiotherapeuten kunnen behandelen zijn:  

 Fysiotherapie de Doelen heeft ook specialisten in huis, die zich specifiek richten op een doelgroep of bepaalde aandoeningen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u altijd de beste zorg ontvangt. Zo kunt u bij ons terecht voor:  

  • sportfysiotherapie bij sportgerelateerde klachten of als u meer uit uw sportprestaties wilt halen.  
  • Kinderfysiotherapie voor aandoeningen die vooral bij baby’s en kinderen voorkomen. Kinderen zitten nog vol in hun groei, het is belangrijk dat zij de juiste specialistische begeleiding krijgen. 
  • Kaakfysiotherapie dit is een heel gericht specialisme, waarvan er maar enkele honderden specialisten in Nederland zijn. Onze kaakfysiotherapeut is helemaal gespecialiseerd in hoofd/hals en kaakklachten.  
  • Manuele therapie Heeft u wervelkolom gerelateerde klachten zoals nek of rugklachten, dan kan manuele therapie vaak veel uitkomst bieden.  

Ook bieden wij verschillende beweegprogramma’s aan die u ondersteunen bij langdurige trajecten of chronische aandoeningen. Voorbeelden zijn:  

Hoe werkt fysiotherapie bij De Doelen Fysiotherapie Gouda?

thumb_DSCN1043_1024-2

Het mooie van fysiotherapie is dat een fysiotherapeut altijd op zoek gaat naar wat er bij u past. Daarbij kijken onze fysiotherapeut naar uw specifieke wensen en uw huidige conditie en fysieke mogelijkheden. Na een intake en een onderzoek wordt er een behandelplan opgesteld dat u helpt om uw beweegdoelen (weer) te bereiken.  

Fysiotherapie is altijd een samenwerking tussen de fysiotherapeut en de patiënt. Uw fysiotherapeut voert behandelingen uit en doet oefeningen met u, bijvoorbeeld in de behandelkamer of in een oefenzaal. Meestal krijgt u ook oefeningen mee voor thuis om het herstel te bevorderen en de terugkeer van klachten te voorkomen.  

Is fysiotherapie iets voor u?  

Veel mensen hebben baat bij fysiotherapie. Het helpt lichamelijke klachten wegnemen of verminderen. Denkt u dat fysiotherapie u zou kunnen helpen bij uw fysieke klachten? Neem dan nu contact met ons op, en wij kijken met u naar de mogelijkheden.  

Fysiotherapie afspraak maken bij Fysiotherapie de Doelen in Gouda

Bel Fysiotherapie De Doelen: 0182 - 529151