rugpijn

Rug / nek pijn

Rugpijn kunt u ervaren op verschillende plekken in uw rug en met verschillende intensiteiten; van een licht zeurende pijn tot zware chronische lasten. Fysiotherapie kan helpen om de pijn en stijfheid in de rug, nek en schouder te verminderen

DSCN1063

Sportblessures

Bij acute blessures is de therapie gericht op herstel van de kapotte weefsels. Bij chronische blessures wordt gekeken naar de oorzaken van de overbelasting. De nadruk ligt hier bij het wegnemen van deze oorzaken en het verbeteren van de belastbaarheid.

DSCN0991

Enkel / voet pijn

Uw voeten dragen u het hele leven. Als u hard loopt, vangen uw voeten per stap ongeveer drie keer uw lichaamsgewicht op. Voet- en enkelklachten kunnen onder andere een goede mobiliteit in de weg staan.

DSCN1059-2

Heup / knie pijn

Bijna iedereen heeft wel eens last van de heup of de knie. Deze pijn kan zowel acuut als gedurende een langere periode ontstaan en kan zich zowel uiten in pijn, als in stijfheid, een bewegingsbeperking of een zwelling.

DSCN1057

Elleboog / arm / schouder pijn

De elleboog, arm en schouder zitten ingewikkeld in elkaar. Verschillende botten, spieren en pezen houden deze bij elkaar en zijn dan ook erg kwetsbaar. Door een ongeluk of overbelasting kunnen er verschillende klachten optreden.

thumb_DSCN1043_1024-2

Hart / vaat / long klachten

Als u klachten heeft die verband houden met het hart, bloedvaten en de longen kunnen gespecialiseerde fysiotherapeuten met hun deskundigheid een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van fitheid, kracht en conditie.

DSCN1054

Kaakpijn

Klachten die optreden rondom het kaakgewricht worden vaak gekenmerkt door pijn, hinderlijke gewrichtsgeluiden en het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het kauwstelsel.

fysio Gouda, fysiotherapie gouda, fysiotherapeut gouda, fysio sporten, fysiotherapie sporten, fysiotherapeut sporten, gouda sporten, fysio bewegen, fysiotherapie bewegen, fysiotherapeut bewegen, gouda bewegen

Pijn na operatie

Heeft u na het ondergaan van een operatie veel pijn? Een gespecialiseerde fysiotherapeut begeleidt u na een operatie op een professionele manier zodat u uw dagelijkse leven weer kunt oppakken.

DSCN0986

Ontwikkeling / groei / motoriek

Spelenderwijs ontdekken kinderen hun wereld en ontwikkelen zij hun motoriek en zintuigen. Vaak verloopt deze ontwikkeling goed en zonder problemen. Toch kan het zo zijn dat dit ontwikkelingsproces afwijkt.

thumb_DSCN0987_1024

Spierpijn / gewrichts pijn

Spier- en gewrichtspijn komt vrij veel voor, zorgt voor heel veel lichamelijk ongemak en kent uiteenlopende oorzaken. Ernstige pijn aan spieren en gewrichten kan de kwaliteit van het leven serieus aantasten en beperken.