Op zoek naar kinderfysiotherapie in Gouda?

Bent u op zoek naar kinderfysiotherapie in Gouda? Bij Fysiotherapie De Doelen in Gouda helpen we u graag verder. Onze kinderfysiotherapeute Suzanne Kleiweg richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van baby’s, peuters, kleuters, kinderen en jongeren (0-18 jaar). Wanneer uw kind problemen ondervindt met bewegen, dan bent u bij haar aan het juiste adres.

Een kinderfysiotherapeut heeft na de basisopleiding tot algemeen fysiotherapie een masteropleiding tot kinderfysiotherapeut afgerond. De behandeling bij de kinderfysiotherapeute van Fysiotherapie De Doelen in Gouda start altijd met een intake die bestaat uit een anamnese en onderzoek. Hierna wordt het behandelplan opgesteld en indien nodig wordt overleg gepleegd met andere disciplines zoals de arts, logopediste, diëtiste, leerkracht of ergotherapeut.

Kinderfysio2

Met welke vragen kunt u bij een kinderfysiotherapeut van De Doelen Fysiotherapie Gouda terecht?

Hulpvragen waarmee u bij onze kinderfysiotherapeute Suzanne terecht kan, zijn bijvoorbeeld:

  • Mijn baby kijkt voornamelijk naar één kant, wat kan ik doen om hem naar beide kanten te laten kijken?
  • Mijn baby krijgt aan één kan een platter hoofd, wat kan ik doen om dit te verminderen?
  • De motorische ontwikkeling van mijn kind verloopt langzamer dan andere kinderen van zijn leeftijd. Graag zou ik adviezen willen hoe we hem kunnen helpen zich verder te ontwikkelen.
  • Mijn kind heeft pijn in zijn knie, wat is er aan de hand en wat kunnen we eraan doen om dit te verhelpen?
  • Mijn kind schrijft onduidelijk en wil graag duidelijker kunnen schrijven.
  • Mijn baby huilt veel en overstrekt zich vaak. Graag zou ik tips krijgen hoe ik hem het beste kan dragen en tillen.
  • Mijn kind heeft een verminderde conditie ten opzichte van andere kinderen. Graag zou ik voor hem begeleiding willen zodat hij zijn conditie kan verbeteren.
#fysio #fysiotherapie #fysiotherapeut #gouda #fysiotherapiededoelen

Verwijzing naar een kinderfysiotherapeut

Wanneer een kind in zijn ontwikkeling wordt belemmerd, wordt dit vaak gesignaleerd door ouders of leerkrachten. Maar ook door de huisarts/jeugdarts (consultatiebureau of schoolartsen), kinderarts en de kinderrevalidatiearts. Zij kunnen u dan verwijzen naar de kinderfysiotherapeut van Fysitotherapie De Doelen in Gouda. Voor uw kind kunt u ook zonder verwijzing naar de kinderfysiotherapeut.

Vergoeding van kinderfysiotherapie

Fysiotherapie De Doelen in Gouda heeft bij alle verzekeraars een contract. Kinderen tot 18 jaar krijgen 18 behandelingen vanuit de basisverzekeringen. Wanneer een kind aanvullend verzekerd is, kunnen dit meer behandelingen zijn. Dit staat in de verzekeringspolis of is na te vragen bij de zorgverzekeraar.

Fysiotherapie afspraak maken bij Fysiotherapie de Doelen in Gouda

Bel Fysiotherapie De Doelen: 0182 - 529151