Last van terugkerende nek-, arm- of rugklachten?

Nek-, arm- en rugklachten komen erg vaak voor. In sommige gevallen lopen mensen weken, maanden of zelfs jaren met klachten aan het lichaam. Bij andere verdwijnen de klachten, maar komen regelmatig weer terug. Herkent u uzelf hierin? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Door ons effectieve programma kunnen wij de belastbaarheid verbeteren. Daarnaast leert u hoe u zelfstandig actief met de klachten aan de slag kan gaan om zo de klachten te verbeteren. 

De rugtriathlon en nek-armtriathlon zijn unieke trainingsprogramma’s voor mensen met chronische of steeds terugkerende nek-, arm- of rugklachten. Dit programma biedt de mogelijkheid om op effectieve wijze de belastbaarheid van uw rug te vergroten. Dit heeft als gevolg dat u en uw rug meer aankunnen, zodat u weer kunt doen wat u leuk vindt om te doen.

Voor wie?

De nek-, arm- en rugtriathlon is geschikt voor u wanneer u uw lichaam langdurig sterker wilt maken. Waardoor u meer lichamelijke belastbaarheid aankunt. Daarnaast kan de triathlon uitkomst bieden wanneer u klachten aan uw nek, arm en rug ervaart.

Wat houdt het programma in?

fysio Gouda, fysiotherapie gouda, fysiotherapeut gouda, fysio sporten, fysiotherapie sporten, fysiotherapeut sporten, gouda sporten, fysio bewegen, fysiotherapie bewegen, fysiotherapeut bewegen, gouda bewegen
  • Functionele training ipv training op apparaten
  • Een uniek en individueel bepaald trainingsprogramma, dat gebaseerd is op een duurzaam belastbare rug en minder arbeidsuitval.
  • Begeleiding door speciaal opgeleide fysiotherapeuten
  • Een individueel rugtrainingsprogramma in groepsverband

Uitgangspunten en werkwijze 

De belastbaarheid van uw rug, nek en armen worden door verschillende structuren bepaald. Denk hierbij aan de spieren, gewrichten en kapsels(ligamenten). Tijdens de intake worden uw nek, arm en rugklachten in kaart gebracht. Dit wordt gedaan door middel van een uitgebreid onderzoek (vraaggesprek en lichamelijk onderzoek). Aan de hand van deze gegevens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het doel van de behandelingen is om uw klachten te verminderen, maar ook om uw nek, arm en rug te versterken.

Wilt u een afspraak maken?

Bel Fysiotherapie De Doelen: 0182-529151