Pijn na een operatie behandelen bij De Doelen Fysiotherapie Gouda?

Onbegrepen lichamelijke klachten, chronische pijn of een blessure, botbreuk, hernia of een andere reden waarom u geopereerd moest worden? Na deze operatie moet u waarschijnlijk een tijdje verplicht in het ziekenhuis blijven. Maar wat gebeurt er nadat u het ziekenhuis mag verlaten? U wilt natuurlijk weer snel op de been zijn! Door het juiste revalidatietraject en de juiste hulp van een gespecialiseerd fysiotherapeut kan dit ook.

fysio Gouda, fysiotherapie gouda, fysiotherapeut gouda, fysio sporten, fysiotherapie sporten, fysiotherapeut sporten, gouda sporten, fysio bewegen, fysiotherapie bewegen, fysiotherapeut bewegen, gouda bewegen

Wat kan fysiotherapie De Doelen voor u betekenen? 

Tijdens het intakegesprek analyseert de gespecialiseerde fysiotherapeut wat uw problemen, wensen en doelen zijn. Tevens worden uw klachten, aan de hand van een lichamelijk onderzoek, in kaart gebracht. Samen met een fysiotherapeut die gespecialiseerd is op het gebied van revalidatie, gaat u van start met een revalidatietraject. Afhankelijk van welke operatie u bent ondergaan, wordt er een persoonlijk behandelplan met verschillende oefeningen voor u opgesteld. De oefeningen zijn makkelijk uit te voeren en kunt u zelf ook thuis uitvoeren.

Kijk hier welke therapeuten gespecialiseerd zijn op het gebied van revalidatie na een operatie. 

Wilt u een afspraak maken?

Bel Fysiotherapie De Doelen: 0182 - 529151