Wat kunt u van het Transmuraal netwerk verwachten?

De Stichting Transmuraal Netwerk Midden-Holland (1998) is een samenwerkingsverband van zorg- en welzijnsaanbieders in Midden-Holland. Het verband wil voor de inwoners van de regio een samenhangend en doelmatig zorg- en welzijnsaanbod realiseren.

Wat biedt het Transmuraal Netwerk?

Het Transmuraal Netwerk ondersteunt professionals en organisaties bij het ontwikkelen van een samenhangend aanbod. Het Netwerk signaleert en verbindt trends, nieuwe ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van zorg en welzijn en vertaalt deze naar de regionale context in Midden-Holland. De vragen, behoeften en mogelijkheden van de inwoners zijn daarbij leidend.

Verwijzing en vergoeding

Met verwijzing
Als u aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen, afhankelijk van uw aanvullende pakket, geheel vergoed, soms met een maximum bedrag of maximaal aantal behandelingen per jaar. In de polis van uw zorgverzekeraar staat hoe u precies verzekerd bent. Als u niet aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen bij u in rekening gebracht.

Zonder verwijzing
Oefentherapie en fysiotherapie zijn direct toegankelijk, dat wil zeggen dat u ook zonder verwijzing van een arts naar een therapeut kunt. Dit maakt niets uit voor de vergoeding vanuit uw verzekering. Als u twijfelt over de oorzaak van uw klachten kunt u natuurlijk altijd advies vragen bij uw huisarts of specialist. Na een advies van de huisarts of specialist dient wel een verwijsbrief meegegeven te worden.

Wilt u een afspraak maken?

Bel Fysiotherapie De Doelen: 0182 - 529151